Hollanda Diyanet Vakfı (HDV) Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Kocakoğlu ile şube başkanları ve gençlik kollarından gönüllülerden oluşan heyet, geçtiğimiz hafta Hatay’ın Hassa bölgesinde kurulan konteyner mahallesini ziyaret etti. 

Hayırseverlerin bağışlarıyla gerçekleştirilen HDV konteyner mahallesinde ilk etap 250 konteyner ev kuruldu. Son gelişmeleri yerinde inceleyen heyet, konteynerlerin kullanımına hazır olduklarını bildirdi. 

Deprem bölgesini ziyaret eden heyet, 8 Nisan ‘da Adıyaman Merkez Emir Sultan Camii ve Gaziantep İslahiye’deki Aş evlerini de ziyaret etti. Hollanda’dan giden heyetteki gönüllüler aş evinde depremzedelere iftar dağıtımında bizzat yer aldı. 

Heyet ayrıca beraberinde götürdüğü yardımları da depremzedelere dağıttı.

HDV; ramazan ayı boyunca Adıyaman’da da hayırseverlerin bağışlarıyla hazırlanan iftar ve sahur paketlerini dağıttı. Kurum açıklamasında Adıyaman’da günlük 5500 adet iftar ve sahur paketi dağıtıldığı belirtildi.

HDV iftar konteyner

HDV iftar 01

HDV iftar 03

HDV iftar 02

HDV iftar 04

HDV iftar 05

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.