Hengelo polisi tarafından sosyal medya platformu facebook üzerinden yayınlanan bir paylaşımda, geçtiğimiz ay bir evde yaşanan olayda, 30 yaşındaki kadının elini kaybettiği ve o günden sonra birkaç kez ameliyat olması gerektiği belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre; 22 Ekim günü yatak odasından bazı gürültüler duyan kadın, odaya girdiğinde camının kırıldığını ve içeriye büyük ihtimalle bir havai fişeğin atıldığını gördü. Egbertstraat’ta oturan kadın yatağının üstünde duran havai fişeği eline alarak dışarı atmaya çalıştı. Ancak eline aldığı havai fişek tam da o sırada patladı. Polis içeriye atılan havai fişeğin kullanımı ve satılması yasak olan yüksek patlayıcı gücüne sahip Kobra fişeği olduğunu tahmin ediyor.

Olayla ilgili olarak soruşturma açan Hengelo polisi, patlamanın olduğu sırada sokakta birkaç genç olduğunun anlaşıldığını belirterek, bu gençlere seslendi ve olayla ilgili bilgisi olanların polisle irtibata geçmesi çağrısında bulundu.

Açıklamaya göre; patlama sonucu elinden, yüzünden ve göğüs bölgesinden yaralanan kadın, bir dizi ameliyat geçirmek zorunda kaldı ancak doktorlar elini kurtaramadı. Kadının eli ampute edildi. 

Polis soruşturmanın halen devam ettiğini, olayın görgü tanıklarının ve olayla ilgili  bilgisi olan vatandaşların arandığını kaydetti.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.