Bu yıl 31 Aralık günü Pazar gününe denk geldiği için Hollanda’da havai fişek satışları 28 Aralık Perşembe günü başladı. Yılbaşı günü havai fişek patlatmak isteyen birçok vatandaş bugünden itibaren alışverişe başladı. Ancak perşembeyi beklemeden komşu ülkelerden alış yapanlar da bulunmakta.

Video paylaşım sitesi Dumpert'ın, sosyal medya platformu X üzerinden yayınladığı bir video, Almanya’ya giden havai fişek tutkunu Hollandalıların durumunu gözler önüne serdi.

Video "Hollandalılar, Almanya'dan havai fişek almaya gittiklerinde akılsızca davranıyorlar!" şeklinde bir yorum ile paylaşıldı.

Videoda havada uçuşan ve insanlar arasında kapışılan havai fişek paketlerin yanı sıra mağaza görevlilerinin de bu durumdan bunaldığı ve paketleri fırlatarak dağıttığı görüldü.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.