• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
23°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Dünyanın en güçlü pasaport sıralamasında Almanya Belçika, Fransa, Hollanda ve Türkiye’nin yeri değişti. İşte en güçlü pasaport sıralaması…

BELÇİKA

Aracınızı herhangi bir nedenle komşunuza, arkadaşınıza veya çocuğunuza ödünç veriyorsanız, sigorta açısından bazı kurallara dikkat etmeniz gerekir.

ALMANYA

IKEA, bazı VARMFRONT powerbank modellerinin yangın tehlikesi bulunması nedeniyle Belçika, Hollanda ve Almanya’da geri çağırma işlemi başlattı.

BELÇİKA

Belçika'da 2,1 milyon kişi bağımlılık yapan uyku ve sakinleştirici ilaç kullanıyor. Kullanım oranı azalsa da hala endişe verici seviyede.

BELÇİKA

Belçika'nın Flaman bölgesinde çocuk ve gençlerin zorunlu hastaneye yatırılma sayısı 4 yılda iki katına çıktı. Zorgnet-Icuro, bu artışı endişe verici...

BELÇİKA

Belçika'da Yeşiller Partisi, Filistin'in tanınması için parlamentoya önerge sundu. Başbakan Yardımcısı De Sutter, önergeyi sosyal medyada duyurdu.

BELÇİKA

Belçika Bankalar Birliği Febelfin ve Antwerpen savcılığı, banka kartlarını çalmaya çalışan sahte banka görevlileri konusunda halkı uyardı.

ALMANYA

Almanya Federal İstatistik Dairesi (Destatis) açıklamasına Almanya ve Hollanda'da her 5 kişiden 1'i, Belçika'da her 6 kişiden 1'i yalnız yaşıyor.

ALMANYA

Avrupa Ödemeler Girişimi'nin (EPI) yeni Avrupa dijital ödeme sistemi Wero Almanya hizmete girdi. Bu ay sonunda Belçika’da da bu sisteme...

BELÇİKA

Hangi araçlar için muayene süresi değişti? Bu yıl aracınızı muayene ettirdiyseniz ne olacak? Her garajda muayene olur mu? Tüm değişiklikler...

ALMANYA

Bin bir hevesle memlekete varmak için Belçika’dan yola çıkan gurbetçi aile, güpegündüz sahte polisler tarafından Almanya, Köln yakınlarında soyuldu.

BELÇİKA

Belçika'da 1 Temmuz 2024, pazartesi gününden itibaren bir dizi yeni düzenleme yürürlüğe girdi. sizler için tüm bu değişiklikleri listeledik.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu