• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.987 %1.93
  • ETHERIUM 3.261 %-0.12
21°

Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Almanya'nın büyük kentlerinde kira artış hızı düşerken, ev fiyatları gerilemeye devam ediyor. Kırsal kesimlerde ve küçük kentlerde ise hızla artıyor.

ALMANYA

Dünyanın en güçlü pasaport sıralamasında Almanya Belçika, Fransa, Hollanda ve Türkiye’nin yeri değişti. İşte en güçlü pasaport sıralaması…

ALMANYA

Alman Otomobil Kulübü ADAC, sezonun en yoğun trafiğinin bu hafta sonu yaşanacağı konusunda uyarıda bulundu.

ALMANYA

Almanya'da Hükümetin yıllık 400 bin konut inşa etme hedefi tutturulamadı, inşaat izinleri geçen yıl yüzde 26,6 düştü, Ancak 1,9 milyon...

ALMANYA

Türkiye’den yapılan tescil başvurusu Almanya’daki döner üreticilerini rahatsız etti. Karar çıkarsa ya Türk dönerin adı ya da tarifi değişecek.

ALMANYA

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaleti Graben-Neudorf beldesinde uzun zamandır hayali kurulan Yeni Camii projesi nihayet hayata geçti.

ALMANYA

Almanya’da teröre destek verdiği şüphesi ile Hamburg İslam Merkezi'ne yasak getirildi. Merkeze bağlı 53 cami ve derneğe baskın düzenlendi.

ALMANYA

Önümüzdeki aydan itibaren başta öğrencileri ilgilendiren bir dizi değişiklik yürürlüğe girecek. İşte 1 ağustos itibariyle yürürlüğe girecek değişiklikler.

ALMANYA

Almanya’da Mayıs ve Haziran'da yaşanan aile içi şiddet vakalarının çoğu Berlin'de kaydedildi. Ancak şehirde kadınların sığınabileceği yer sayısı yetersiz.

ALMANYA

IKEA, bazı VARMFRONT powerbank modellerinin yangın tehlikesi bulunması nedeniyle Belçika, Hollanda ve Almanya’da geri çağırma işlemi başlattı.

ALMANYA

Almanya’nın Hessen Eyaleti Gross-Gerau bölgesinde yaşanan trafik kazasında bir gurbetçi hayatını kaybetti, iki kişi ağır yaralandı.

ALMANYA

Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde bir aile arasında çıkan çatışmada iki çocuk ve iki yetişkin hayatını kaybetti. Polis, olayın nedenini araştırıyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu