• DOLAR 34,26 %0.13
  • EURO 37,15 %0.35
  • ALTIN 3.011,25 %0.63
  • BİST100 8.770 %1.33
  • BITCOIN 66.950 %-1.87
  • ETHERIUM 2.637 %-2.89
15°

Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde bir düğün konvoyu, yolu kapatıp havaya ateş açtı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DÜNYA

Siber suçlular her geçen gün yeni bir yol buluyor. Son aylarda kendilerine kurban arayan bu dolandırıcılar Netflix ve Disney+ abonelerine...

FRANSA

Almanya’nın kara sınırlarında başlattığı kontrollerin ardından, Fransa’da benzer bir karar aldı. Ülke sınırlarında kontroller 1 Kasım’da başlıyor.

ALMANYA

Hırvatistan Gümrüğü Türkiye’deki tatilinden sonra Almanya’ya dönen gurbetçiye yanında getirdiği iki kutu böcek ilacı için 9 bin euro ceza kesti.

ALMANYA

Almanya’da son haftalarda farklı eyaletlerde vergi dairesinin adını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışan kişiler türedi. Posta ile gelen mektuplara dikkat.

ALMANYA

Almanya'nın Hessen eyaletindeki Stadtallendorf kasabasında, itfaiye binasında çıkan yangın, binanın tamamen küle dönmesine neden oldu.

ALMANYA

Almanya’da özellikle Kuzey Ren-Vestfalya'da tecavüz suçuyla polis kayıtlarına giren 14 yaş altı ergen ve 14-18 yaş arası gençlerin sayısı artıyor.

ALMANYA

Yaklaşık 35 yıldır düzenli olarak faaliyetlerini sürdüren Türk Alman İşverenler Birliği (TDU NRW) Düsseldorf’ta iş insanlarını bir araya getirdi.

ALMANYA

Almanya’da üç çocuk, topladıkları mantarları yedikten sonra akut karaciğer yetmezliği nedeniyle Essen Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

ALMANYA

Almanya’da Edeka’dan Rewe’ye kadar çeşitli marketlerde satılan ve küf bulunma riski taşıyan bir çeşit makarna için geri çağırma işlemi başlatıldı.

ALMANYA

Almanya’da malulen emekli olup çalışmaya devam edenler için uygulanan gelir sınırı önümüzdeki yıl artırılıyor. Bundan 1,8 milyon kişi yararlanacak.

ALMANYA

Almanya’da yapılan bir anket çalışmasında önümüzdeki yıl hangi sektörde, ne kadar maaş artışı yapılmasının düşünüldüğü ortaya çıktı. İşte cevabı…

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu