Avusturya'dan Türkiye'ye doğru yola çıkan gurbetçi aile sıla yolu ülkesi Sırbistan’da kaza yaptı. Niş yakınlarında meydana gelen kazada 10 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

Sırpça yayın yapan RTS haber portalında yer alan habere göre kaza 2 ağustos Çarşamba günü sabah saat 06:25 sularında gerçekleşti. 

Pirot'tan Niş'e giden karayolunda, Bancarevo tüneline yakın bir mesafede meydana gelen trafik kazasında, Avusturya’dan yola çıkan araçtaki şoförün direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde ilerleyen arı kovanı yüklü kamyona arkadan çarptığı belirtildi.

Kazada 10 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan F.A (38) adlı erkek ve B.A. adlı 11 yaşındaki bir başka çocuk yaralandı. Türk vatandaşı olduğu belirtilen yaralıların Niş Üniversitesi Tıp Merkezine kaldırılarak gözlem altına alındığı, durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

Haberde kamyon sürücüsü 66 yaşındaki N.S.’nin hafif şekilde yaralandığı aktarıldı.

Kaza mahallinden görüntüler

sırbistan kaza 01sırbistan kaza 02

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş