Fransa hükümeti resmi web sitesi Rappel Conso’da yayınlanan bir uyarı mesajında Innokin markalı Kroma Nova kitlerinin geri çağrıldığı belirtildi.

Fransa’da avuç içi ile ödeme dönemi başlıyor Fransa’da avuç içi ile ödeme dönemi başlıyor

Markanın kendi web sitesinde yaptığı açıklamada, "Müşterilerimizin güvenliğini garanti etmek ve ürünlerimizin yüksek standartlarını korumak için Kroma Nova kitini önleyici bir geri çağırma işlemi gerçekleştirmeye karar verdik ." ifadesine yer verildi.

Geri çağrılan ürünler
Geri çağırma işlemi Kroma Nova kitinin, tüm partiler ve tüm üretim birimleri için geçerli olduğu belirtildi.
Innokin, "Kroma Nova kitinde, özel olarak sağlanan bir bileşenle benzersiz bir şarj sistemi kullanıyor. Ne yazık ki, tedarikçinin bileşeninin arızalı olduğu ve güvenlik riski oluşturabileceği ortaya çıktı." şeklinde açıklama yaptı.

ınnokin vape

Patlama riski bulunuyor!
Rappel Conso, ürünlerin kullanılmaya devam edilmesi halinde “özellikle şarj sırasında ürünün aşırı ısınması ve patlamaya kadar gidebilmesi” ve “yangın” riski oluşturduğuna dikkat çekti. 

Bu ürüne sahip olan kişilerin, ürünü satın aldıkları mağazaya götürerek satın alım bedelinin iadesini talep edebileceği belirtildi.

Para iadesi talebi çevrimiçi olarak da yapılabilir. Bunun için support.innokin.fr sitesini ziyaret edebilirsiniz.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş