Pandemi süresinde ve sonrasında evden çalışma imkânı sunan ETB Group, şuan Türkiye’nin 56 farklı şehrinde çalışanları ile hizmet vermeye devam etmektedir. Türkiye’ de 12 şehirde 1000’i aşkın ana dil seviyesinde Felemenkçe, Almanca ve Fransızca dillerinde konuşabilen personeli ile faaliyetlerini sürdüren ETB Group, Hollanda’da da iş imkanı sunuyor.

Merkezi İstanbul’ da olan ETB Group, Almanya Frankfurt, Hollanda Weert ve Suriname  Paramaribo’da bulunan ofisleri ile de Dünyada büyümeyi hedeflediğini göstererek, global firmalara meydan okumaktadır.

Türkiye’de yaşayan ve Hollanda, Almanya ve Belçika’da yaşamış gurbetçilerimize Türkiye’de iş fırsatları sunmakla beraber sağladığı istihdam sayesinde, gurbetçilerimizin Türkiye’ye geri dönüş planlarında önemli bir rol oynamaktadır.

Aile ortamında çalışma fırsatı

naci eroglu
ETB Group Genel Müdür Naci Eroğlu, Türkiye’ye dönen ailelerin anavatana adaptasyonlarında kendilerini yalnız hissetmeyecekleri bir aile ortamı sunduklarını belirtirken, “Onların Türkiye ve Türkiye’deki çalışma şartlarına hızlı bir sürede alışmalarını sağlamaya çalışıyoruz.” şeklinde ifade kullandı.

Siz de Türkiye’ ye dönmek ve bir yaşam kurmak istiyorsanız ETB Group sizin için iyi bir başlangıç olacaktır. Aynı şekilde; Hollanda’da yaşayan ve ETB Group bünyesinde çalışmak isteyenler de aşağıdaki irtibat numarasıyla, bizimle iletişime geçebilirler.
İrtibat numarası: (0031) 621 613 692