Bir Eindhoven sakini son zamanlarda oldukça cömert bir TikTok eylemine katıldı. Instagram hesabı, gratis_geld_ehv üzerinden yayın yapan kişi, her gün şehrin tuhaf bir noktasına sakladığı paraların videolarını paylaşıyor.

Beş ila elli euroluk banknotları sakladığını belirten kişi bu parayı bulanın alabileceğini belirtiyor.
Saklama yerleri; oldukça farklılık gösteriyor, çalılıklardan, trafik levhasının arkasına veya bir binanın köşesine kadar değişebiliyor. Videolarda, konum kısa süreliğine gösteriliyor, ancak başka bilgi verilmiyor.

Para saklama TikTok trendi Amerika Birleşik Devletleri'nden esinlenen bir trend. Daha önce de Amsterdam'da birkaç kez başarıyla yapıldığı biliniyor. TikTok'ta, başkentte para bırakan bağışçıların videoları düzenli olarak görülüyor.

Eindhoven'daki bir nevi define avına katılmak istiyorsanız, hızlı olmanız gerekiyor. Hesap neredeyse sekiz bin takipçiye ulaştı, genellikle bırakılan miktarlar birkaç saat içinde bulunuyor.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Rutte, NATO liderliği için Erdoğan’ın desteğini aldı Rutte, NATO liderliği için Erdoğan’ın desteğini aldı

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.