Eindhoven’ın sokak futbolu ile tanınan ve sosyal medyada da binlerce takipçisi olan Ballieman lakaplı Ahmed Özer tarafından depremzede çocuklar için düzenlenen futbol turnuvası ilgiyle karşılandı.

Geçtiğimiz hafta Pazar günü düzenlenen turnuva, Şubat ayında binlerce kişinin ölümüne ve binlercesinin yaralanmasına neden olan Türkiye’deki deprem felaketinde mağdur olan çocuklara destek amaçlı yapıldı. 

Turnuvaya 5-15 yaş arası çocuklardan oluşan 16 takım katıldı. Cumartesi günü saat 10:00 ile 15:00 arasında, Balliemanplein’da düzenlendi.

Turnuva sponsorların destekleri ile gerçekleştirildi ve birinci olan takıma 1000 euro ödül verildi. 
 
Depremzede çocuklara yardım etmek isteyen vatandaşlar, turnuva için dağıtılan el ilanlarının üzerindeki QR kodunu okutarak, Hollanda IHH aracılığıyla bağış yaptı.

Ballieman 01Ballieman 03Ballieman 04Ballieman 02

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş