Den Haag Jacob Catsstraat'ta Cuma günü kaldıkları merkezin penceresinden düşen bebeğin sadece birkaç haftalık erkek çocuğu olduğu bildirildi. Saat 10.00 civarında düşen bebek ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Bebek hala hastanede tedavi altında.

Dün yapılan polis açıklamasında olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği ve bir kişinin gözaltına alındığı bilgisi paylaşılmıştı. Elde edilen son bilgiye göre, ağır yaralanan bebekle ilgili gözaltına alınan kişi, bebeğin 32 yaşındaki annesi.

Polis olayın nasıl meydana geldiği konusunda soruşturmanın devam ettiğini belirtirken, olay anında annenin evde tek başına olduğu bilgisini paylaştı.

Yaklaşık 350 Ukraynalı mültecinin belediye tarafından misafir edildiği ve Leger des Leils tarafından kontrol edilen binada yaşanan olay, hem çalışanları hem de bu binada kalan diğer aileleri yakından etkiledi. Bir Leger des Heils yetkilisi basına yaptığı açıklamada, “Sakinler ve çalışanlar arasında üzüntü ve güçsüzlük hissi hakim. Herkes için psikolojik destek verilecek.“ şeklinde ifade kullandı.
©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Google streetview

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.