Olay, sabah saat 07.00 sularında Turfmarkt'ta yer alan Albert Heijn mağazasında yaşandı. Yerel kaynaklardan gelen fotoğraflarda, marketin polis bariyeriyle çevrildiği ve siyah panellerle kapatıldığı görüldü. Belediye Başkanı Jan van Zanen, olayı yerinde incelemek üzere olay yerine geldi.

Albert Heijn'de çalışanlar, olayın şokunu yaşıyor. AH çalışanları, olayın ardından mağazanın yanında bulunan Leiden Üniversitesi binasında toplandılar.

Omroep West'e göre, hayatını kaybeden kişi mağazanın bir çalışanıydı. Ancak bu bilgi henüz polis tarafından doğrulanmadı.

Den Haag bıçaklama01

Bir polis memuru olay yerinde hafif bir yaralanma yaşadı. Yaralanmanın nasıl olduğuna dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı, ancak polis, memurun yaralanmasının şüphelinin gözaltına alınması sırasında gerçekleşmediğini belirtti.

Adli tıp ekipleri olay yerinde incelemelere başladı. Turfmarkt, Den Haag merkezinde, Merkez İstasyonu ve Belediye Binası arasında yoğun trafiğin olduğu bir cadde olarak biliniyor.

©Sonhaber.eu 
Fotoğraf: Video screenshot

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş