Demiryolu şirketi ProRail tarafından daha önce açıklanan yenileme çalışmaları bugün başlıyor. Çalışmalar nedeniyle Den Haag ile Leiden arasında yapılan tren seferleri dört gün boyunca duracak. Bu güzergâhtaki raylar ve tren istasyonlarının yenilenmesi için başlatılan çalışmada, farklı noktalarda işlemler yapılacak.

ProRail yenileme çalışmaları sırasında, Den Haag Mariahoeve istasyonunda peronların doğru yüksekliğe getirilmesi ve bazı bölgelerde de rayların değiştirilmesi gibi farklı işlemlerin yapılacağını bildirdi.

Şirket sözcüsü yapılacak işlemlerin büyüklüğü nedeniyle gece çalışılamadığını bu nedenle tren seferlerinin iptal edildiğini aktardı.

Bugün başlayan ve Pazar günü de dahil olmak üzere dört gün devam edecek olan yenileme çalışmasında Leiden Centraal, Den Haag Centraal ve Den Haag Holland Spoor istasyonlarından tren kalkmayacak. 

Hollanda Demir Yolları NS Den Haag ile Leiden arasındaki ara istasyon yolcuları için otobüs seferleri düzenleneceğini açıkladı. Transit tren yolcularının ise Woerden ve Gouda üzerinden seyahat etmeleri tavsiye edildi.

Prorail web sitesinde yolculara tavsiye edilen alternatif seyahat olanakları şu şekilde sıralandı:

  • Leiden Central ile Den Haag HS arasındaki yolcular, Den Haag Central üzerinden seyahat edebilir.
  • Leiden Central ve Rotterdam Central arasındaki yolcular Woerden üzerinden seyahat edebilir.
  • Leiden Central ile Den Haag Laan v NOI arasındaki yolcular, Den Haag Central üzerinden seyahat edebilir.
  • Leiden Central ile Den Haag HS arasında tren seferlerinin iptali nedeniyle ekstra seyahat süresi 45 dakikaya kadar çıkabilir.

Çalışmaları nedeniyle yapılan otobüs seferleri 
Leiden Central ile Den Haag Central arasında (Ekstra seyahat süresi 30 dakikaya kadar çıkabilir.)
Den Haag Central ile Den Haag HS arasında (Ekstra seyahat süresi 30 dakikaya kadar çıkabilir.)

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.