Hollanda’nın bazı bölgelerinde sabahın erken saatleri sisle başlamış olsa da günün ilerleyen saatlerinde sıcaklıklar 30 derecelere kadar yükselecek.

Weeronline meteorologlarına göre gün içinde güney kesimlerde sıcaklıklar 30 ila 32 dereceye kadar çıkarken, orta kesimlerde 28 derece civarında, kuzey ve kuzey batı bölgelerinde ise 24 ila 26 derece arasında seyredecek.

Yer yer hafifi bulutlanma görüleceği belirtilen açıklamalarda, rüzgar şiddetinin sadece güney bölgelerde orta düzeyde olacağı belirtildi.

Çarşamba günü hemen hemen aynı tabloda bir hava durumu görülecek. Weeronline'a göre kuzey bölgelerinde sıcaklıklar 20 ila 24 derece, orta bölgelerde 26 derece civarında olacak. Güneydoğuda ise sıcaklıklar yer yer 30 dereceye kadar çıkacak. Öğleden sonra bulutlu hava kuzeybatıdan kademeli olarak artacak, ancak yağış olmayacak.

Perşembe ve Cuma günleri biraz daha serin geçecek. Sıcaklıklar Perşembe günü kuzeyden güneye 20 ila 26 derece arasında seyredecek. 

Cuma günü Hollanda genelinde sıcaklıklar muhtemelen 25 derecenin altında kalacak.

Foto: Lieve Ransijn - Unsplash

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın