Belçika medyasında yer alan bir haberde, geçtiğimiz hafta kar başlığı takan Schaerbeek'ten üç rap şarkıcısı, 2 . Dünya Savaşı'ndan kalma Almanya yapımı bir makinalı tüfek ve sahte bir tabanca ile Uccle semtinde, süpermarket zinciri Carrefour'un bir şubesine girdi.

Rapçiler, o sırada mağazada bulunan müşterileri ve çalışanları tehdit ederek, çalışanlardan birini rehin aldı. 2 kişi, markettekileri tehdit ederken, üçüncü şarkıcı yaşananları cep telefonu kamerası ile kaydetti.

Marketten hiçbir şey almadan çıkan rapçiler, daha sonra geldikleri otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Polise yapılan şikayetin ardından 3 rapçi yakalanarak gözaltına alındı.

Marketin sahibinin, olay sırasında tatilde olduğu ve şarkıcıların, bir market çalışanından yardım aldıkları belirtildi. 

Makinalı tüfeğin boş olduğunu belirten rapçiler, sorgularının ardından, çektikleri kayıtları kullanmama koşuluyla serbest bırakıldı.

Kendilerini DMH grubu olarak adlandıran rapçiler, soygun görüntülerinin yer aldığı ve "Traficanté" adlı yeni şarkıları için çektiklerini söyledikleri video klibi yine de video paylaşım sitesi YouTube'a yükledi. Video onbinlerce kişi tarafından izlendi. 

Süpermarket sahibi ise rapçiler hakkında şikayetçi ve soygun görüntülerinin yer aldığı klibin yayından kaldırılmasını istedi. 

Foto: Screenshot 'Trafi¬canté'  YouTube 

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU