Belçika’da 18-24 yaş arasındaki gençlerin toplu taşımayı daha fazla kullanmalarını teşvik etmek ve seyahat maliyetlerini düşürmek amacıyla kullanılan Youth Holidays Combi-ticket adı verilen bilet satışa çıktı.

Belçika'da 18-24 yaş arasındaki gençler, Temmuz ve Ağustos aylarında tüm toplu taşıma araçlarını bir ay boyunca sınırsız kullanabilecekler. Youth Holidays Combi-ticket adı verilen bu biletin fiyatı 59 euro. Bilet NMBS, MIVB, De Lijn ve TEC gibi taşıma şirketlerine bağlı tüm tren, tramvay, otobüs ve metroda geçerli.

Youth Holidays Combi-ticket sadece SNCB web sitesi üzerinden satın alınabilecek ve Belçika'nın ov-chipkaart eşdeğeri olan MoBIB kartına yüklenecek. MoBIB kartı bir defaya mahsus 6 euro karşılığında, NMBS gişelerinden veya web sitesi üzerinden satın alınabiliyor.

Tatile evcil hayvanı ile çıkanlar için Avrupa Birliği sağlık ve güvenlik kuralları Tatile evcil hayvanı ile çıkanlar için Avrupa Birliği sağlık ve güvenlik kuralları

Bilet, Hollandalı gençler için de geçerli olacak. Ancak, NMBS uygulaması üzerinden satın alınıp alınamayacağı henüz belli değil.

Kıyı Tramvayı
Daha önce sadece trende geçerli olan Youth Holidays bileti bu yıl tüm toplu taşıma araçlarında geçerli olacak. Ayrıca bilet Knokke'den De Panne'ye kadar uzanan popüler Kıyı Tramvayı’nda (Kusttram) da geçerli olacak.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş