Apeldoorn’da 18 Ağustos tarihinde kaybolan zihinsel engelli 33 yaşındaki Samed Aktaş, bugün bulundu. 

Polis kaynaklarından edinilen bilgiye göre Samed, Hengelo yakınlarında Delden’da bulundu. Yapılan açıklamada bölge sakinlerinden bir kişinin Samed’i fotoğraflardan tanıyarak polise ihbarda bulunduğu ve bu sayede gence ulaşıldığı belirtildi.  

Kaybolan gencin yakınlarından alınan bilgide Samed’in durumunun iyi olduğu ve kontrol amacıyla hastaneye götürüldüğü belirtildi. 

Geçtiğimiz on günlük süreçte; 18 Ağustos 2023 Cuma akşamı Apeldoorn Rustoordlaan adresinde bulunan yatılı bakım evinden çıkan ve ortadan kaybolan Samed için yoğun arama çalışmaları yürütüldü. Arama çalışmalarına Samed’in yakınlarının yanı sıra gazilerden oluşan Arama Ekibi de dahil oldu. 

Polis kayıp ilanını kamu ile paylaşırken özellikle zihinsel engeli bulunan Samed’in, davranışlarıyla bir çocuğu andırdığı bilgisini paylaşıp, onunla karşılaşan kişilerin sakin davranması ricasında bulunmuştu.

SDamed Aktas nApeldoorn kayıp

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Politie.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş