ABD'nin Ohio eyaleti Cleveland kentinde yaşayan 31 yaşındaki Kristel Candelario, 16 aylık Jailyn  adlı kızının ölümünden tutuklandı. Basında çıkan haberlere göre, Bebeğini evde bir başına bırakarak tatile çıkan anne, geri döndüğünde kızını hareketsiz ve susuz kalmış halde buldu. 

Cleveland polisi, çocuğun yaklaşık 10 gün boyunca yalnız ve gözetimsiz bırakıldığını ve ardından öldüğünü açıkladı.

Yerel basında çıkan haberlerde annenin, bebeğini bırakarak Puerto Rico’ya seyahat ettiği, büyük kızı ve aynı evde yaşayan ebeveynlerinin ise kadından bir hafta önce tatile çıktığı belirtildi.

Kadının bazı komşuları yaşanan bu korkunç olay karşısında şok geçirdi. Kristel'in çocuğunu daha önce de yalnız bıraktığını belirten komşular bu nedenle kendisini birkaç kez uyardıklarını kaydetti.

"Çocuğu yalnız bırakmaması konusunda ona defalarca söyledik. Ben değil, karşıdaki arkadaşım da bunu birkaç kez söyledi." şeklinde açıklama yapan bir komşu, Jailyn’e daha önce de baktığını ifade ederken neden bu sefer kendilerine bırakmadığını bilmediğini dile getirdi.

Sorguda itiraf etti

Kristel Candelario

Polis kadının geçtiğimiz hafta tatilden döndükten sonra gözaltına alındığını ve ilk sorgusunda çocuğunu yalnız bıraktığını itiraf ettiğini açıkladı. Anne Kristel Candelario, çocuğunun ölümüne olduğu için tutuklandı.

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.