Haziran ayı içerisinde iki hafta sonu olarak düzenlenen Anadolu Festijn hem katılan ziyaretçileri hem de organizatörlerini mutlu etti. Geçen yıllara nazaran çok daha fazla ziyaretçi ağırlayan festival renkli görüntülere sahne oldu.

Anadolu festijn 003

Festivale katılan ziyaretçiler özellikle Türkiye Kültür Bakanlığı’na bağlı 16 sanatçının sahne almasını farklı bir zenginlik olarak nitelendirdi.

Anadolu festijn 002

Festival organizasyonu yüzün üzerinde standda yer alan satıcının aşırı sıcak nedeniyle bazı zamanlar zor anlar yaşadığını ancak genel anlamda memnun kalındığını açıkjladı.

Anadolu festijn 001

Organizatörler, “manevi bir huzurla Avrupa’nın en büyük aile festivalini geride bıraktığımız için sevinçliyiz” açıklamasını yaptı.

Anadolu festijn 004

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Anatolia Festijn 2023” etkinliği, 16, 17, 18 Haziran ve 23, 24, 25 Haziran tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleştirildi.

Anadolu festijn 005

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş