Amsterdam Polisi, Pazar günü öğleden sonra Zuidoost Bullewijkpad yakınlarında sokakta, tek başına bir çocuk bulunduğunu duyurdu. Açıklamada dört-beş yaşlarında olduğu belirtilen çocuğun, ebeveynleri veya bakıcılarının arandığı belirtildi.

Polis tarafından sosyal medya platformu X üzerinden yapılan açıklamada çocuğa ait tarif şu şekilde verildi: "Koyu ten rengi, kısa siyah kıvırcık saçlar, mavi timsah kostümü ve yine çok büyük beyaz kayışlı siyah Nike terlikler." 

Açıklamada, bu eşgale uyan küçük çocuğu tanıyan veya ebeveynleri/bakıcıları hakkında bilgi sahibi olanların acilen 112 acil çağrı merkezini arayarak haber vermesi istendi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Hollanda Diyanet Vakfı’nın Kahramanmaraş’ta yaptırdığı cami ibadete açıldı Hollanda Diyanet Vakfı’nın Kahramanmaraş’ta yaptırdığı cami ibadete açıldı

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.