Perşembe günü saat 08:00 civarında gelen ihbar üzerine derhal harekete geçen Amsterdam polisi, Staatsliedenbuurt mahallesi De Wittenstraat adresindeki apartmanın önünde bir kadını silahla vurulmuş olarak buldu.

Olay yerine çok sayıda görevli ve travma helikopteri sevk edildi. Ancak ambulans ekipleri kadının aldığı yaralar nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

Saat 10:00 civarında polisin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, katil zanlısının olayın yaşandığı adrese yakın bir mevkide bulunan De Wittenkade‘deki otoparkta ölü olarak bulunduğu kaydedildi.

Polis kadının öldürüldüğü bölgeyi kordon altına alarak inceleme başlattı. Kadının neden öldüğü hakkında bir açıklama yapılmadı.

Yerel basında çıkan habere göre öldürülen kadın 47 , katil zanlısı adam ise 57 yaşındaydı.

Polisin olay sonrası yaptığı ilk açıklamada katil zanlısının 1,90 metre boyunda olduğu ve olay mahallinden koşarak kaçtığı açıklanmıştı.

Amsterdam cinayet 04

Amsterdam cinayet 02

Amsterdam cinayet 05

Amsterdam cinayet 03

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.