Amsterdam Emniyetine bağlı Zuidoost Bijlmermeer ekibinden polis memurları, Zuidoost mahallesinde bir evde, üç yıl önce öldüğünden şüphelenilen bir kişinin cesedini buldu.

Cesedin, bu hafta Çarşamba günü sabah bir mahalle sakininin mahalle polisine yaptığı ihbar üzerine bulunduğu belirtildi.

Yapılan inceleme sonucunda, şahsın muhtemelen doğal bir yolla öldüğü belirtildi. Olayda bir suç veya herhangi bir hırsızlık izine rastlanmadığını açıklayan polis, evde şahsa ait ve birkaç yıl önce öldüğünü gösteren eşyalar bulunduğunu aktardı. 

Ölen kişi hakkında daha fazla detay verilmedi. 

Her yıl 36 yaşlı ölümünden çok sonra bulunuyor
Amsterdam’da her yıl ortalama 36 vefat eden yaşlı ölümünden çok sonra bulunabiliyor. Bu nedenle şehirde özellikle yaşlılar arasında bir telefon zinciri de mevcut. Bu zincire dahil olan yaşlılar her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak için her gün birbirlerini arıyor.  

Telefon zinciri şu şekilde işliyor; bir görevli sabah ilk olarak zincirde kayıtlı  ilk yaşlıyı arıyor, o da bir diğerini arıyor. Bu şekilde devam eden telefon trafiğinde zincirin son halkası olan kişi ilk kişiyi arayarak günlük telefon trafiğini sonlandırıyor.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş