Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da bulunan “Positillion Hotel Kongre Merkezi’nde” 2 – 3 Haziran 2023 tarihlerinde, TOBB Uluslararası Sağlık Turizmi Sektör Meclisi, DEİK Sağlık İş Konseyi ve Hizmet İhracatçıları Birliği’nin destekleriyle, ALZ Fuar ve GO Fair işbirliğinde bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan “Amsterdam Sağlık Turizmi Fuarı 2 Haziran 2023 Cuma günü açılıyor.

Türkiye’nin seçkin 60 Hastanesi ve Kliniklerinin üst yöneticileri ve Uzman Doktorlarının stantlarıyla katılım sağlayacağı Fuarın temel amacı Türkiye’nin önde gelen Hastane ve Kliniklerini Hollanda kamuoyuna tanıtmak ve Hollanda ile Türkiye arasında sağlık konusunda yeni bağlantılar kurulmasına vesile olarak karşılıklı iş birliğinin geliştirilmesidir.

Ziyaretçi olarak girişin ücretsiz olduğu fuarda, Türkiye’nin güvenilir ve önde gelen 60 Hastanesi, Klinikleri (Estetik, Obezite, Diş, Saç Ekimi, Göz, Tüp Bebek vb) ve Sağlık Turizmi Acenteleriyle kendi stantlarında tanışma ve görüşme fırsatı sunulacak.

Fuara iki ayrı kategoride Ziyaretçi beklenmekte:
1-) Genel Ziyaretçi

Fuarı ücretsiz olarak ziyaret etmek isteyen herkese Türkiye’nin güvenilir ve önde gelen, 60 hastanesi, klinikleri ve sağlık turizmi acenteleriyle tanışma ve Türkiye’de tedavi imkanları konusunda standı bulunan hastane ve kliniklerin yöneticileri ve uzman doktorlarıyla tanışma ve görüşme fırsatı sunuluyor.

2-) Profesyonel Ziyaretçi
Türkiye ve Hollanda arasında sağlık turizmi alanında işbirliği imkanlarının görüşülebilmesi için doktorlar, sağlık turizmi acenteleri, seyahat acenteleri, sigorta şirketleri, tur operatörleri, sağlık çalışanları, eczacılar, akademisyenler, yatırımcılar, dernek ve vakıflar, güzellik merkezleri, danışmanlık ve asistans şirketleri gibi profesyoneller ücretsiz olarak Fuarı ziyaret ederek Türkiye’nin güvenilir ve önde gelen 60 hastanesi, klinikleri, termal tesisleri ve sağlık turizmi acenteleriyle network ağlarını genişletip, yeni bağlantılar kurabilecek.

Amsterdam Sağlık Turizmi Fuarı’nda Sizleri Neler Bekliyor?

  • 60 farklı hastane ve klinikle tek çatı altında buluşabilirsiniz
  • Farklı branşlardan uzman doktorlarla tanışabilirsiniz
  • Tedavi ihtiyaçlarınıza dair fikir alabilirsiniz
  • Estetik operasyonlara yönelik öneriler alabilirsiniz
  • Saç ekiminde en iyi uzmanlarla bir araya gelebilirsiniz
  • Diş̧ tedavisi ve gülüş̧ estetiğinde son trendleri keşfedebilirsiniz
  • Obezite tedavisinde uzman kliniklerle görüşme yapabilirsiniz
  • Sağlık turizminde aracılık ve iş birliği bağlantısı kurabilirsiniz

Sağlıkta Neden Türkiye’yi Tercih Etmelisiniz?

  • Beklemeden Tedavi
  • Kolay Ulaşım İmkânı
  • Yüksek Sağlık Teknolojisi
  • Alanında Uzman Doktorlar
  • Makul Fiyatlar
  • Uluslararası Standartlar
  • Kaliteli ve Güvenilir Hizmet

Fuar Ziyaret Saatleri:
Fuar, 2 Haziran 2023 Cuma ve 3 Haziran 2023 Cumartesi günleri 11:00 – 18:00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.

Fuarın Adresi:
Postillion Hotel & Convention Center, Paul van Vlissingenstraat 9-11, 1096 BK Amsterdam

World Health Tourism Center Rotterdam görücüye çıkıyor
Hollanda’da kurulan "EU Trade Centers B.V." tarafından dünya çapında açılması hedeflenen Merkezlerin ilk halkası olan "World Health Tourism Center Rotterdam" (Dünya Sağlık Turizmi Merkezi)  3 Haziran 2023 Cumartesi akşamı, Amasterdam Sağlık Turizmi Fuarı için Türkiye’den Hollanda’ya gelen hastane, klinik ve sağlık turizmi acentelerine tanıtılıyor.

Yenilikçi vizyonu ve iş modeli ile dünyada bir ilk niteliğinde olan "World Health Tourism Center Rotterdam", Hollanda ve komşu ülkelerinin sağlık turizmi pazarına odaklanmak isteyen lider ve öncü Hastaneleri, Klinikleri, Termal Tesisleri, Yaşlı Bakım Merkezlerini, Sağlık Turizmi Aracı Kuruluşlarını, Sigorta Şirketlerini, Asistans Şirketlerini ve İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşlarının Hollanda temsilciliklerini tek çatı altında Avrupa pazarı ile buluşturacak.

Hollanda ve komşu ülkelerde yürütülecek etkin tanıtım ve pazarlama çalışmaları sayesinde yurt dışında tedavi olmak isteyen tüm bireyler açısından bir çekim merkezi olacak "World Health Tourism Center Rotterdam"ın tanıtımı 3 Haziran 2023 Cumartesi günü Rotterdam’daki hizmet binasında gerçekleşecek.

WORLD HEALTH TOURISM CENTER

WORLD HEALTH TOURISM CENTER Rotterdam’da ofisi bulunan hastane ve klinikler, Avrupa’daki hastalar açısından en önemli dezavantajlardan biri olarak değerlendirilen “muhatabiyet” sorununu ortadan kaldıracak. Yurt dışındaki tedavilerinin ardından Hollanda’ya dönen kişiler, herhangi bir sorun ya da şikayeti ortaya çıktığında doğruca Rotterdam’daki merkezde bulunan ilgili Hollanda Temsilciliği ofisine müracaat ederek gerekli çözüm yollarının koordinasyonu sağlanacak. Sağlık sorunları için Hollanda dışında tedavi alternatifine yönelmeyi planlayan kişilerin en önemli endişesi olan, tedavi öncesi ve sonrasındaki doğrudan muhatabiyet sorunu da, bu proje ile ortadan kalkmış olacak.

Dünya Sağlık Turizmi Sektörünün Avrupa'daki çekim merkezi olacak World Health Tourism Center Rotterdam, 1 Eylül 2023 tarihinde faaliyete geçecek.

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş