Hollanda Demiryolları (NS), Pazar gününü Pazartesi’ye bağlayan gece saatlerinde elektrik hatlarında yaşanan arıza nedeniyle Amersfoort ile Apeldoorn arasındaki tren seferlerinin durdurulduğunu açıkladı.

Şirket tarafından bugün yapılan açıklamada, seferlerin tüm gün boyunca yapılamayacağı belirtildi.
Demiryolu işletmecisi ProRail, hasarın büyük olduğunu ve tamir süresinin ne kadar süreceğinin henüz belli olmadığını, ancak kesinlikle gün boyunca süreceğini bildirdi.

Amersfoort ile Apeldoorn arasında seyahat etmesi gereken yolcuların, Zwolle ve Deventer üzerinden seyahatlerini planlaması tavsiye ediliyor.

Geçen hafta Çarşamba günü de yine Amersfoort-Apeldoorn hattında sorunlar yaşanmıştı. Raylardaki devrilen ağaçlar, gün boyunca aksamalara neden olmuştu.

Hollanda’da bir kadın polis eski eşini öldürmeyi planlamaktan gözaltına alındı Hollanda’da bir kadın polis eski eşini öldürmeyi planlamaktan gözaltına alındı

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş