Frankfurt Mörfelden-Walldorf'ta bulunan süpermarket zinciri Aldi’ye ait bir markette Pazartesi akşam saatlerinde bir cinayet yaşandı. Markette müşteriler varken aniden içeriye giren 48 yaşındaki bir adam, 38 yaşındaki kasiyer kadını kafasından vurarak öldürdü. Zanlı daha sonra intihar etti. 

İhbar üzerine olay yerine gelen acil servis ekipleri, ağır yaralı kadını kurtaramadı.

Basında çıkan haberlerde öldürülen kadının Aysel İ. olduğu, zanlının ise daha önce birlikte olduğu Türk erkek arkadaşı olduğu bilgisi paylaşıldı

Soruşturmayı yürüten savcılıktan yapılan açıklamada, 38 yaşındaki mağdur ile 48 yaşındaki fail olduğu iddia edilen kişi arasında geçmişte bir ilişki olduğu belirtildi. Sorumlu savcı, altı ay önce fail olduğu iddia edilen kişinin öldürülen kasiyerle aynı daireyi paylaştığını, ardından da buradan taşındığını söyledi. Bunun işlenen suçun nedeni olup olmadığı henüz belli değil.

Olay yerindeki tanıkların ifadesine göre, cinayetin işlendiği anca markette çok sayıda müşteri bulunuyordu. 

Kapılar kilitliydi iddiası
Basında çıkan haberlerde bir tanığın ateş sesleri duyulduğunda markette panik yaşandığı ve içeridekilerin marketten dışarı çıkmak için kapıya koştuğunu ancak kapıların kilitli olduğunu belirttiği aktarıldı. Savcılık bu iddianın gerçek olup olmadığını araştırıyor.

Polis soruşturmanın devam ettiğini bugün olayın tanıklarının dinleneceğini belirtti.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.