Almanya'nın Duisburg kentinde ikamet eden bir baba ve oğlu Salı günü akşam saatlerinde Ren Nehrinin sularına kapılarak kayboldu. Perşembe akşamı yapılan açıklamada 64 yaşındaki baba ve 9 yaşındaki oğlunun cansız bedenlerine ulaşıldığı belirtildi.

Polisten alınan bilgiye göre Çarşamba günü yerel saatle 18.45 sularında Ren nehri kıyısında oynayan 9 yaşındaki çocuk, nehir sularının akıntısına kapıldı. Bunu gören 64 yaşındaki baba ve 33 yaşındaki anne çocuklarını kurtarmak için suya atladı. 

Yardım çığlıklarını duyan bölgedeki bir balıkçı ağ atarak anneyi karaya çekmeyi başardı, ancak baba ile çocuğu kurtaramadı.

Çarşamba gününden bu yana devam eden arama çalışmalarında sonunda 64 yaşındaki baba ve 9 yaşındaki oğlunun cansız bedenine ulaşıldığı belirtildi. 

Polis, itfaiye ve dalgıçlardan oluşan 60 kişilik ekibin yürüttüğü arama çalışmalarında baba ve oğlunun cesedine kayboldukları bölgeden 25 kilometre uzakta ulaşıldı.

Perşembe akşamı polis tarafından yapılan açıklamada bulunan cesetlerin teşhisinin gerçekleştiği kaydedildi.

Foto: Valentino Casavecchia - Unsplash

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.