Almanya’nın Duisburg kenti, Dellviertel semti Mercatorstrasse'de yaşayan 53 yaşındaki gurbetçi kadın, henüz sebebi bilinmeyen bir cinayete kurban gitti. Polis kadının oğlunu olaydan iki gün sonra yakalayarak, gözaltına aldı.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü yaşanan bıçaklama olayı ile ilgili olarak aynı evde oturan ve ortadan kaybolan kadının oğlu gözaltına alındı.

Alman basınında yer alan haberlere göre, Geçtiğimiz hafta Cuma günü evinde bıçaklanan kadın kendisini sokağa atarak yardım istedi. Bir anda kanlar içinde yere yığılan kadın için çevredekiler derhal ambulans ve polise haber verdi. Göğüs bölgesinden çok sayıda bıçak darbesi alarak, ağır yaralanan kadın olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadın aynı gün akşamüzeri hayatını kaybetti.

Olay yerinde inceleme yapan polis, annesiyle birlikte yaşayan ancak ortadan kaybolan kadının 29 yaşındaki oğlu için arama başlattı. Polis, aranan gencin suçun işlendiği sırada evde bulunduğuna dair işaretler olduğunu açıkladı.

Rahatsızlığı nedeniyle ilaca ve tıbbi yardıma ihtiyacı bulunan gencin, 30 Nisan Pazar günü kız kardeşiyle telefonlaştığı sırada izini süren polis ekipleri, zanlıyı bir otoparkta yakaladı. 

Bıçaklanma olayının nedeni ve nasıl gerçekleştiği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.