Almanya'nın Bavyera eyaletindeki Garmisch-Partenkirchen beldesi yakınlarında bir yolcu treninin raydan çıkması sonucu ilk belirlemelere göre en az üç kişi hayatını kaybetti. 16'sı ağır olmak üzere toplam 60 kişi yaralandı.

Yerel basında yer alan haberlerde trende bulunan kişilerin çoğunluğunun okullar kapandıktan sonra tatile giden öğrenciler oldukları belirtildi. Raydan çıkan trende kaç kişinin bulunduğu ve kazaya neyin sebep olduğu ise henüz açıklanmadı.

Polis sözcüsü tarafından yerel basına yapılan açıklamada, kazada en az 3 kişinin öldüğü 16'sı ağır olmak üzere toplam 60 kişi yaralandığı duyuruldu.

İki katlı trenin kısmen raydan çıkması sonucu çok sayıda yaralının olduğu kaza sonrası bölgeden geçen 4 şeritli bir otoyolun tamamen kapatılarak, kazazedelerin taşınması için tahsis edildiği kaydedildi.

Avusturya'nın Tirol şehrinden üç kurtarma helikopterinin de yer aldığı çok sayıda kurtarma ekibinin görev yaptığı bölgede kazanın nedeni henüz açıklanmazken, kazanın meydana geldiği Münih bağlantılı demir yolu hattının tamamen kapatıldığı aktarıldı

Olay mahallinden gelen görüntüler:
almanya 1

almanya 3

almanya 4

almanya 5

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın