Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinin Sindelfingen şehrindeki Mercedes fabrikasında yaşanan kanlı saldırıda 2 Türk çalışan hayatını kaybetti. Polis Türk saldırganı silahı ile birlikte yakalandı.

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinin Sindelfingen şehrinde bulunan Mercedes fabrikasında çıkan tartışmada iki Türk işçi öldü. Olayda 3 kişi hafif yaralandı. Türk saldırgan yakalandı.

Perşembe günü saat 07:45 sularında yaşanan saldırıda 53 yaşındaki Murat D. isimli şahıs, 44 yaşındaki Konyalı Özkan K. ile yine 44 yaşındaki Aksaraylı Ayhan B. isimli şahısları vurarak öldürdü. 

Alman medyasında yer alan haberlerde ölen şahıslardan birinin olay yerinde, diğerinin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği açıklandı. 

Saldırgan Murat D. yakalanıp gözaltına alındı. Polis, olay ile ilgili araştırma ve soruşturmasını sürdürüyor.

Basında yer alan haberlerde, taşeron firmasındaki anlaşması uzatılmadığı için sinirlenen saldırganın bir gün önce şefinin boğazına bıçak dayayarak tehdit ettiği belirtildi. Olayın yaşandığı gün yanında silahla fabrikaya gelen Murat D.’nin şefleri Ayhan B. (44) ile Özkan K.‘ya (44), ateş ederek öldürdüğü iddia edildi. 

Polis Mercedes'in lüks markaları olan Maybach, Mercedes S, EQS gibi modellerin üretildiği 56. Fabrikasında yaşanan saldırı ile ilgili araştırma ve soruşturmanın devam ettiği bilgisini paylaştı ve daha fazla açıklama yapmaktan kaçındı.

Polisin saldırganı yakaladığı anlar:

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.