Geçtiğimiz yıl mayıs ayında öldüğü belirtilen 40 yaşındaki Çorum doğumlu Tufan Yıldıran’ın cinayete kurban gittiği açıklandı.

Sabah gazetesinde yer alan haberde 8 ay önce vefat eden Tufan Yıldıran ile ilgili yeni gelişmelerin ortaya çıktığı belirtildi.

Habere göre Tufan Yıldıran’ın eşi Selma Yıldıran (50), polisi arayarak eşinin gece öldüğünü bildirdi. Olay yerine gelen polis  evde inceleme yaptı. Tufan’ın midesindeki şiddetli ağrı sonucu öldüğünü öğrenen yetkililer toksikolojik inceleme başlattı.

Toksikoloji raporunun çıkması ve adamın ölüm nedeninin anlaşılması beklenirken yeni bir gelişme yaşandı. Selma Yıldıran 5 ocak günü polise giderek cinayeti itiraf etti. 

Suçunu itiraf etti

Almanya gurbetci

İtirafında eşinin içeceğine zehir kattığını söyleyen Selma Yıldıran tutuklandı. Kadın polise verdiği ifadede İranlı sevgilisi ile plan yaptığını da itiraf etti. Bunu üzerine polis 44 yaşındaki Mohammad A.’yı da Hamburg’da gözaltına aldı.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.