Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde üç yaşlı kadını öldürdüğünden şüphelenilen bir kişi gözaltına alındı. 

Alman basınında çıkan haberlerde, 31 yaşındaki Sırp asıllı zanlının Stutgart kenti yakınlarındaki Schwaebisch Hall beldesinde yakalandığı kaydedildi. 

Haberlerde zanlının hem birinci hem de ikinci cinayetin işlendiğine inanılan noktalara yaklaşık 150 metre mesafedeki bir yerde yakalanarak,  gözaltına alındığı aktarıldı. 

Geçen hafta 89 yaşındaki bir kadın, Michelbach an der Bilz'deki dairesinde ölü bulundu. Bu adrese yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta, birbirine yakın iki farklı adreste 2020 yılının ekim ayında 94 yaşında bir kadın ve 2022 yılı aralık ayında da 77 yaşında başka bir kadının cesedi bulunmuştu. 

Polis cinayetlerin işlendiği evlerde ele geçirilen DNA örneğinin eşleşmesi üzerine vakaların bir seri cinayet olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Polise göre katil, her üç cinayeti de “Çarşamba” günü işledi. Üç cinayette birbirine benzer başka yönlerin de olduğunu fark eden polis, araştırmalarını derinleştirdi.

Yakalanan failin izine, bir hafta önce yaşanan bir darp olayı sonrası ulaşıldığı belirtiliyor. Bu olayda yaşlı bir kadının evine giren bir adam, kadını tehdit edip, dövdü ancak, olaydan şans eseri sağ kurtulan yaşlı kadın, kendine saldıran kişinin eşkalini polislere vermeyi başardı.  

Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, failin başka cinayetler işleyip işlemediğinin araştırıldığını aktardı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.