Almanya’nın Ulm kentinde yaşayan 15 yaşındaki Çağla Çakır, aynı yaşlardaki erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü. Katil zanlısı olay yerinde yakalandı.

Postaktuel.com gazetesinde Yüksel Aktay tarafından kaleme alınan habere göre, olay 27 Aralık 2023 tarihinde gece yarısından kısa bir süre önce meydana geldi.

Polis, 15 yaşındaki katil zanlısı Manuel adlı gencin emniyete telefon açarak kız arkadaşını öldürdüğünü bildirdiğini açıkladı. Olay yerine giden polis ekipleri, bir ormanlık alanda Çağla’nın cansız bedenine ulaştı. Katil zanlısı Manuel olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Çağla hastaneye kaldırıldı. Dört gün hastanede ölüm kalım savaşı veren Çağla, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çağla Çakır’ın cenazesi DİTİB Ulm Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

çağla çakır cenaze

Katil zanlısının; Çağla’nın başka bir erkekle görüştüğü şüphesiyle kıskançlık krizine girdiği ve bu nedenle de kız arkadaşını boğarak öldürdüğü düşünülüyor. Polis olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma yürütüyor.

Zanlının babası da katil çıktı!
Bild gazetesinin haberine göre, şüpheli Manuel’in babası da geçen yıl Paskalya tatilinde, 7 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldürdü. Sırp asıllı baba mahkemede verdiği ifadede, “Din üzerinde yoğun araştırmalar yaptım. Bir noktada, Tanrı için bir çocuğumu kurban vermem gerektiğini anladım” dediği ifade edildi.

Ulm Eyalet Mahkemesi, babayı akıl sağlığı yerinde olmadığı gerekçesiyle suçsuz buldu ve ömür boyu akıl hastanesinde tutulmasına karar verdi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.