Süpermarket zinciri Albert Heijn (AH) özel fırın sert kabuklu ekmeklerin içinde metal parçalarına rastlandığını açıkladı. Şirket tüketicilere bu ekmekleri kesinlikle tüketmeyin uyarısı yaptı.

AH açıklamasında yarım ve bütün paket olarak satılan, “AH Speciaal Bakkersbrood Stevig Spelt” marka ekmeklerin içerisinde metal parçalarına rastlandığı belirtildi. 

Uyarıda, 13 Aralık tarihinden itibaren hem online olarak hem de dükkanlarda satışta olan tüm ekmeklerin geri toplatıldığı belirtildi. 

Yapılan analizlerde ekmeklerin içinde ufak metal parçaları bulunduğunun kaydedildiği uyarı açıklamasında, 13 aralık ile 16 aralık tarihleri arasında bu ekmeklerden satın alan tüketicilerin, ürünleri kesinlikle tüketmemesi gerektiği vurgulandı.

Belirtilen tarihler arasında bu ekmeklerden satın alan tüketiciler, ürünleri bir AH dükkanına bırakmaları halinde, satış bedelleri kendilerine geri ödenecek. Web sitesi üzerinden satın alan tüketiciler ise bu linkte yer alan formu doldurmaları gerekecek.

Albert Heijn geri çağrıldığı belirtilen “AH Speciaal Bakkersbrood Stevig Spelt “in dışındaki diğer ekmeklerin hiç birinde metal parçalarına rastlanmadığı ve gönül rahatlığıyla tüketilebileceğini belirtti.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.