AK Parti Yurtdışı Seçim Koordinatör Merkezi (YSKM) Hollanda Koordinatörü Hasan Tekten imzalı “Demokrasimize Sahip Çıkalım. Huzur ve Barış İçinde Oylarımızı Kullanalım.” üst başlığı ile paylaşılan basın bildirisi şu şekilde:

“Seçim Süreci Şölen Havasında Geçsin İstiyoruz” 

Hollanda’da 29 Nisan - 7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin, şölen havasında geçmesi için vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını talep ediyoruz. Gelin bu seçimleri demokrasi şölenine dönüştürelim. Birlikte huzur ve emniyet içinde irademizi sandığa taşıyalım. 

Seçimlerin demokratik sürece uygun, adil, şeffaf ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi, milletimizin geleceği için kritik öneme sahiptir. Bu nedenle, seçim sürecinde vatandaşlarımızdan saygı, metanet, anlayış beklemekteyiz. Provakatif çalışmalar yapmak isteyenlere metanetli olup fırsat vermeyelim. Seçim sonuçlarına gölge düşürecek, şaibe yaratacak veya toplumda ayrışmaya neden olacak davranışlara izin vermeyelim. Kurulan tuzaklara düşmeyelim, hiçbir oyuna gelmeyelim, akıllı ve öngörülü olalım. 

Halkın iradesinin doğru bir şekilde sandığa yansıtılması için bu süreçte yapmamız gereken dayanışma içinde olmaktır. Tüm vatandaşlarımızı bu sürece uymaları konusunda çağrı yapıyoruz. El ele verelim, bu demokratik süreci ahenkli bir şekilde hep birlikte geride bırakalım. Hoşgörülü ve barışçıl davranarak yapıcı olalım.  
Allah hepimizin yardımcısı olsun diyerek, sizleri saygıyla selamlıyoruz.  

KAMUOYUNA DUYURULUR. 

AK Parti YSKM Hollanda Koordinatörü 
Hasan Tekten

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.