ABD'nin Ohio eyaleti Cleveland kentinde yaşayan 31 yaşındaki Kristel Candelario’in davası görüldü. Pazartesi günü gerçekleşen mahkemede hakim anneye, 16 aylık kızının ölümüne sebebiyet vermekten, şartlı tahliye şansı olmaksızın müebbet hapis cezası verdi.

Olay geçtiğimiz yıl haziran ayında gün yüzüne çıkmıştı. Kristel Candelario 16 aylık Jailyn  adlı kızını 10 gün boyunca evde yalknız bırakmış, geri döndüğünde de bebeğini hareketsiz ve susuz kalmış halde bulmuştu.

Ermenistan işgal ettiği 4 köyü Azerbaycan’a geri veriyor Ermenistan işgal ettiği 4 köyü Azerbaycan’a geri veriyor

Cleveland polisi, çocuğun yaklaşık 10 gün boyunca yalnız ve gözetimsiz bırakıldığını ve ardından öldüğünü açıkladı.

Yerel basında çıkan haberlerde annenin bebeğini evde bırakarak Puerto Rico’ya seyahat ettiği, büyük kızı ve aynı evde yaşayan ebeveynlerinin ise kadından bir hafta önce tatile çıktığı belirtildi.

Polis kadının tatilden döndükten sonra gözaltına alındığını ve ilk sorgusunda çocuğunu yalnız bıraktığını itiraf ettiğini açıkladı. 
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.