Vlaardingen'de bir tesisat firmasına ait araba havaya uçuruldu. Cuma gününü cumartesiye bağlayan gece saatlerinde şehrin güneydoğusunda meydana gelen patlamada araç kullanılamaz hale geldi. Tesisatçının bir başka aracı ise yine bu hafta içerisinde havaya uçuruldu. 

Dün gece saat 04.30 sıralarında Koninginnestraat'ta park halindeki araçta meydana gelen patlamada yakındaki bir evde büyük hasar oluştu. Evin bazı pencerelerinin kırıldığı ve çatısında hasar meydana geldiği belirtildi. Patlatılan aracın arkasında park halinde bulunan bir başka otomobilde de ağır hasar oluştu. Olayda kimse yaralanmadı.

Aynı şirkete ait bir başka araç ise yine bu hafta içerisinde salıyı çarşambaya bağlayan gece saatlerinde havaya uçuruldu. Olay Gretha Hofstralaan adresinde gerçekleşti. Olayda büyük maddi zarar oluştu. 

Tesisatçının neden hedef haline geldiği henüz bilinmiyor. Polis, patlama ile ilgili soruşturma başlattı ve her iki saldırının arasında bir bağlantı olup olmadığını araştırıyor.

Rijnmond gazetesinin haberine göre iki aracına saldırı düzenlenen tesisatçı, bölgede siyah renkli büyük bir  aracı ile tanınan bir kişi ve tesisat firması da 1976'dan beri Koninginnestraat'ta bulunuyor. 
vlaardingen patlama 01

vlaardingen patlama  02

vlaardingen patlama 04

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Video screenshot

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.