Deventer’daki fırına giren hırsız, Fırıncı Türk kadının temizlik bezi ve spreyinin hışmına uğradı. Ne yapacağını bilemeyen hırsız dükkandan nasıl kaçacağını şaşırdı.

Salı günü sabah 07:15 sularında meydana gelen hırsızlık olayında cesur Türk fırıncı kadın, elindeki satır ile içeri giren hırsıza unutamayacağı bir ders verdi. 

Deventer Deltaplein adresindeki Mevlana fırınında yaşanan olayın dükkan içindeki kamera görüntülerinde siyah giyimli bir erkeğin elindeki satırla önce dükkanın içini kontrol ettiği daha sonra dükkana girdiği görülmekte. 

O sırada elindeki temizlik bezi ve spreyle oğluna ait dükkanı temizlemekte olan 48 yaşındaki Latife Peker, önce bir şaşkınlık yaşasa da çabuk bir şekilde kendini toplayarak hırsıza bezle vurdu. 

İkili arasında bir süre arbede yaşandığı görülen görüntülerde, kadının hırsıza hem elindeki temizlik bezi ile vurduğu hem de kendisinden uzaklaştırmaya çalıştığı, hırsızın ise kaçmak için fırsat kolladığı görülmekte. 

Bu esnada dükkana giren bir başka adam ise kaçmakta olan hırsıza çelme takmaya ve tekme atmaya çalışsa da hırsız hızla dükkandan kaçar. 

Deventer polisi tarafından sosyal medya üzerinden olayla ilgili yapılan açıklamada, olay anında Deltaplein yakınlarında olan, olaya tanıklık yapmış kişi veya kişilerin emniyet güçleri ile iletişime geçme çağrısında bulunuldu. Polis özellikle iki görgü tanığının ifadesine ihtiyaç duyulduğunu aktardı.

Şüphelinin üzerinde siyah kapüşonlu bir kazak, pantolon ve siyah ayakkabılar olduğu belirtiliyor.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın