Detroit’e gitmek üzere Amsterdam’dan havalanan uçak, yolcuların bulunduğu bölümdeki baş üstü dolabından kurtçuklar dökülmeye başlaması üzerine geri dönmek zorunda kaldı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre olay Salı sabahı, Delta Air Lines havayoluna ait bir uçağın, ekonomi sınıfında yaşandı. Haber Ajansı ANP’ye konuşan bir yolcu, yanında oturan kadının üzerine yaklaşık on kurtçuk düştüğünü söyledi. 

Hollandalı yolcu, "Kalkış sırasında kadının bir şeyler yaptığını fark ettim ama çok iyi göremedim. Bir noktada, bir kağıt parçasıyla koltuğundaki kurtçukları sildiğini fark ettim. Bunu gördüğümü fark ettiğinde bana kurtçukların üstümüzdeki bagaj bölümünden aşağıya düştüğünü söyledi. Büyük bir şok yaşadık." şeklinde ifade kullandı. Kadın yolcunun üstünü peçete ile temizlediğini gören diğer yolcular paniğe kapıldığını aktardı.

Hollanda’da Kral Günü’nde 15 kentte Kur’an-ı Kerim dağıtıldı Hollanda’da Kral Günü’nde 15 kentte Kur’an-ı Kerim dağıtıldı

Daily Mail haberinde yolcuların kabin ekibini çağırarak durumu anlattığı, kabin ekibinin bagaj bölümünü açtığında ise yolcuların  üzerine daha fazla kurtçuğun düşmeye başladığı aktarıldı.

Kabin ekibi kurtçukların nedenini araştırırken bir bavulun içinden çıktığını fark etti. Sözkonusu bavul açıldığında içinden çürümüş balık çıktı. Bunun üzerine uçak kalkıştan yaklaşık bir saat sonra Amsterdam Schiphol Havalimanı’na geri döndü. Kabin görevlileri içinde çürümüş balık bulunan çantayı plastik folyo ile sararak uçaktan dışarı çıkarttı.

Çantanın sahibi belirlendi ancak kendisine herhangi bir para cezası ya da başka bir yaptırım uygulanıp uygulanmadığı açıklanmadı. Uçak gerekli temizliğin yapılması için hizmet dışı bırakıldı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.