On yedi yıl önce İzmir’de kurulan, Ege'deki 16 şubenin ardından rotayı Avrupa’ya çeviren, Türkiye'nin gıda dışı ürünler üzerine faaliyet gösteren market zinciri Forbest, ilk mağazasını Rotterdam’da açtı.

Rotterdam’da 4 Haziran’da açılan mağaza, şehrin en işlek alışveriş merkezlerinden biri olan Korte Hoogstraat adresinde yer alıyor ve haftanın 7 günü açık olacak.

Forbest, mağazalarında; kırtasiye, züccaciye, cam, porselen, plastik, hırdavat, avize, madeni eşya, kozmetik, bijuteri, hediyelik, elektronik, ev tekstili, iç giyim, terlik ve oyuncak gibi gıda dışı ürünler yer alıyor.

Şirket, Leva House markası ile ürettiği ürünleri; Amerika, Hollanda, Meksika, Sırbistan, Bulgaristan başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediyor. Firmanın bu yılki hedefleri arasında, Avrupa’nın diğer şehirlerinde mağaza açmak yer alıyor. 

Şirketin Karşıyaka, Hatay, Özkanlar, Şirinyer, Gaziemir, Üçkuyular, Bozyaka, Bornova, Çiğli, Menemen, Torbalı, Nokta, Bostanlı, Buca Forbes, Akhisar ve Muğla'da yer alan biner metrekarelik 16 mağazasında 16 kategoride toplam 13 bin çeşit ürün satılıyor.

forbest

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın