2012 yılında kurulan TransferGo, gurbetçilerimizin memlekete yapacakları para transferlerinde hep yanlarında olmaya devam ediyor. Onlarca ülkeye para transferi işlemini gerçekleştiren TransferGo, şimdiye kadar yaptığı farklı kampanyalarla da özellikle Avrupa’da dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Şirketin, asrın felaketi olarak tanımlanan Kahramanmaraş depremi sonrası başlattığı ücretsiz gönderim kampanyası, deprem bölgesine yardım eli uzatan gurbetçilerimizi sevindirdi.

Sektörde diğer uluslararası para transferi şirketlerinden farklı olduğunu gösteren TransferGo Türkiye Pazarlama Uzmanı Oğuzhan Göncü, şu anda 165’den fazla ülkeye para transferi yaptıklarını belirtti.

Göncü, yıllardır gurbetçilerimizin finansal sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını ve memlekete daha uygun fiyatlı para göndermeye yardımcı olduklarını dile getirdi.

Tatil sezonunun başladığını ve Avrupa’daki gurbetçilerimizin yavaş yavaş memlekete doğru yola çıktığını belirten Göncü, özellikle karayolu ile gidecek vatandaşlarımıza tatil paralarını yanlarında taşımak yerine direkt olarak Türkiye’deki hesaplarına gönderme imkanları olduğunu hatırlattı. Bu sayede çalınma veya kaybolma gibi olumsuzluklarla karşılaşmaktan kurtulabileceklerini dile getirdi.

Bu nedenle yeni başlayan kampanyanın tam da memlekete gidecek gurbetçilerimiz için iyi bir fırsat olduğuna işaret eden Göncü, “Şu anda dijital para gönderme açısından diğer rakiplerimize göre en yüksek kur teklifini biz veriyoruz. Normalde gurbetçilerimizin en fazla şikayet ettiği konuların başında uygulanan kur ücretleri geliyordu. Bu anlamda kullanıcılarımızı düşünerek kurları yükseltmiş bulunmaktayız” dedi.

Göncü, Google’da çıkan kur değerlerine göre TransferGo Türkiye’nin para transferinde uyguladığı kur miktarının her zaman üst sıralarda yer aldığını ve sektördeki rakiplerine göre ortalama yüzde 5 civarında fark olduğunu dile getirdi.

Dünyanın en güçlü pasaportları sıralaması güncellendi Dünyanın en güçlü pasaportları sıralaması güncellendi

TransferGo Türkiye’nin kampanya kapsamında sunduğu bir diğer önemli fırsat ise yeni kullanıcıların ilk iki para transferinden ücret alınmaması. Bunun için yeni kullanıcıların www.transfergo.com.tr adresinden kayıt yaptırmaları gerekmekte.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş