DENK milletvekili Stephan van Baarle Temsilciler Meclisinde yaptığı konuşmada Gazze’de öldürülen çocuklar için hiçbir adım atmayan hükümeti sert bir dille eleştirdi.

Van Baarle, İsrail'in Filistin'de çocukları bombalarla öldürdüğünü vurguladı ve hükümete acilen İsrail Büyükelçisi’ni geri çekmesini, Tel Aviv'deki Ticaret Müşavirliğini kapatmasını ve İsrail ile yapılan silah anlaşmalarını askıya almasını istedi.

Hollanda’da binlerce sahte ödenek başvurusu yapan adam gözaltına alındı Hollanda’da binlerce sahte ödenek başvurusu yapan adam gözaltına alındı

Hükümetin Netanyahu'nun devlet hazinesini doldurmaktan başka bir şey yapmadığını söyleyen Van Baarle, hükümeti harekete geçmeye ve diplomatik laf salatasını bırakıp gerçek adımlar atmaya çağırdı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş