Sonhaber.eu WhatsApp Kanalı açıldı. Hollanda başta olmak üzere Almanya ve Belçika’daki gündemi takip etmek için tek yapmanız gereken Sonhaber.eu Whatsapp Kanalına katılmak. 

Halihazırda aktif olan ve 10 binin üzerinde üyesi bulunan Sonhaber.eu WhatsApp hattımızın yanı sıra, WhatsApp Kanalımızı da açarak sizlere haberleri daha hızlı ulaştırmayı hedefliyoruz.

WhatsApp Kanalları, haber kuruluşlarını, işletmeleri veya kişileri WhatsApp üzerinden takip etmenin yeni ve etkili bir yolu.  

Avantajları:

  • Kişi tamamen anonim olarak kanala katılabiliyor. Diğer katılımcılar sizin telefon numaranızı göremez.
  • Habere sadece emojilerle tepki verilebiliyor. Bu tepkileri diğer kanal takipçileri görmüyor.
  • Kanal yönetimi kişinin telefon numarasını göremez.
  • Hem katılımcının hem de kanal yöneticisinin iletişim bilgileri gizli kalır.
  • WhatsApp Kanalındaki mesajlar 30 gün saklı tutulduktan sonra silinmekte.

Sonhaber.eu WhatsApp Kanalı ile dünyada ve çevrenizdeki gelişmelerden hızlıca haberdar olun. En güncel ve doğru haberlerle sizi bilgilendirmek için buradayız. 

Nasıl katılırım?
Sonhaber.eu WhatsApp Kanalını takip ederek son dakika haberlerine anında erişmek için şu işlemleri yapmanız gerekmekte:

  • Öncelikle telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol edin.
  • Sonhaber.eu'nun WhatsApp Kanalına bu link aracılığıyla katıldıktan sonra, bildirim almak için ekranın üzerindeki çan işaretini tıklayın. İstediğiniz zaman bu bildirimleri kapatabilirsiniz.

Kanal yerleşimi iPhone'larda Sohbetler, Topluluklar, Aramalar, Ayarlar kısmının yer aldığı en altta, Android telefonlarda ise ekranın üstünde bulunmakta.

Almanya, ilk kez tüm eyaletlerde emekli maaşlarına aynı oranda zam yaptı Almanya, ilk kez tüm eyaletlerde emekli maaşlarına aynı oranda zam yaptı

Sonhaber.eu WhatsApp Kanalına hemen katılın ve güncel haberlerin keyfini çıkarın!
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.