Hollanda Kraliyet Askeri Polisi (Marechaussee) tarafından bugün sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşımda, görevli memurların bile Çarşamba gecesi yaşanan olaya şaşıp kaldığı görüldü.

Tatile mi ihtiyacı var yoksa çalışmaktan mı sıkıldı bilinmez, Çarşamba akşamı bir anda karar verip işverenine ait kargo minibüsünü yolun ortasında, çalışır vaziyette bırakan adam, uçağa binip bilinmeyen bir yere doğru yola çıktı.

Marechaussee’nin sosyal medya platformu twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Amsterdam Schiphol havalimanı, gidiş terminali (vertrekhal 3) önünde içi paketlerle dolu ve çalışır vaziyette bir kargo minibüsü bulunduğu belirtildi. 

Araba ve şoför hakkında inceleme yapan Marechaussee, kamera kayıtlarından, minibüsün sürücüsünün check-in yaptığını ve ardından uçağa bindiğinin görüldüğünü belirtti. Adamın nereye uçtuğu bilinmiyor. 

Marechaussee yapılan incelemenin ardından minibüsün güvenli olduğunun görüldüğünü aktardı.

Marechaussee  paylaşımında havalimanında bulunan aracı almaya gelen şirket sahibinin bu konuda bir bilgiye sahip olmadığı ve yaşananları şaşkınlıkla karşıladığı belirtildi. 

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.