Tandheelkundige Kliniek Schiedam müdürü Gülhan Şahin, bu yıl dar gelirli kişilere özel olarak düzenlenen Ücretsiz Diş Bakım ve Tedavi Günü organizasyonuna dahil olmaktan memnun olduklarını dile getirdi. Bu tür girişimlerin iyi bir toplum için önemli olduğunu belirten Şahin, 9 Mart Cumartesi günü, tüm gün muayenehanenin kapılarının bu hastalara açık olacağını dile getirdi.

Sociale Tandarts Rotterdam tarafından organize edilen “Ücretsiz Diş Bakım ve Tedavi Günü” maddi durumu elvermediği için dişçiye gidemeyen ihtiyaç sahiplerini tedavi etmek için düzenleniyor. Bu yıl 27 Ocak tarihinde başlayan ücretsiz tedavi günleri yılsonuna kadar 4 kez daha tekrarlanacak. 

Gülhan Şahin: İhtiyacı olan kişilere yardım etmek istiyorum 
Gülhan Şahin, neden böyle bir organizasyona katıldıklarını ve Ücretsiz Diş Bakım ve Tedavi Günü’nün içeriğini sonhaber.eu’ya değerlendirdi.

Bu yıl 9 Mart, 11 Mayıs, 29 Haziran ve 19 Ekim tarihlerinde düzenlenecek dört günlük etkinlikte yer alacaklarını belirten Şahin, “Aramızda biri Türkiye’den gelen cerrahımız da dahil olmak üzere tüm ekip olarak, 9 Mart günü kapılarımızı bu hastalarımıza açacağız. Sociale Tandarts Rotterdam’ın belirlediği hastaları tedavi edeceğiz.” dedi. Şahin gelen hastaların, diş tedavisi için maddi durumu olmayan, çıkacak ek masrafları ödeyemeyen ancak tedavi görmek zorunda olan kişiler olduğunu dile getirdi.

İhtiyacı olan herkese yardım etmek için böyle bir organizasyonda yer aldığını belirten Şahin, daha önce de sosyal medyada gördüğü bir görüntü üzerine Almere’de yaşayan, dişlerini yaptırmak için para biriktiren bir evsize yardım ettiğini ve dişlerini yaptırdığını dile getirdi. 

Şahin, “İyi bir toplum oluşturmak için ihtiyacı olan kişilere yardım etmek istiyorum.” dedi.

Şahin: Daha çok meslektaşmızın bu organizasyona katılmasını isterim

Gülhan Yıldız

Rutte, NATO liderliği için Erdoğan’ın desteğini aldı Rutte, NATO liderliği için Erdoğan’ın desteğini aldı

Schiedam’da sadece Tandheelkundige Kliniek Schiedam ve bir dişçi kliniğinin daha bu organizasyonda yer aldığını belirten Şahin, “Diyelim ki Schiedam’da 10 dişçi var ve hepsi bu organizasyona katıldı. Senede en az 100 kişinin tedavisi yapılır. Ben o yüzden meslektaşlarımı da bu organizasyona dahil olmaya çağırıyorum. Umuyorum ki onlar için de iyi bir model oluruz ve katılmalarını sağlarız.” dedi.

Kimler Ücretsiz Diş Bakım ve Tedavi Günü’nden faydalanabilir?
Çalışmasına rağmen geçinemeyen, borç yapılandırması nedeniyle diş hekimi sigortası yaptıramayan, bir tür yardım ödeneği alan ancak bununla geçinemeyen kişiler gibi dar gelirli vatandaşlar,  Sociale Tandarts Rotterdam’ın organizesindeki Ücretsiz Diş Bakım ve Tedavi Günü’ne başvurabiliyor. 

Ücretsiz tedavi ve bakım hizmetinden yararlanmak için socialetandarts.nl sitesi üzerinden başvuru yapılması gerekiyor.

Sociale Tandarts Rotterdam gelen başvuruları değerlendirerek tedavi görmesi gereken kişileri, organizasyona katılan dişçilere yönlendiriyor. 

Bu yılsonuna kadar planlanan Ücretsiz Diş Bakım ve Tedavi Günleri: 9 Mart, 11 Mayıs, 29 Haziran ve 19 Ekim 
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.