Pazartesi sabahı A20 karayolunun Overschie mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, bir polis aracının bir yayaya çarptığı belirtildi ancak kısa bir süre sonra polis tarafından yapılan açıklamada,  ölen kişinin çarpma öncesi viyadükten atlayarak intihar ettiği belirtildi.

Pazartesi sabahı saat 05:20 civarında A20 karayolunda meydana gelen kaza ile ilgili yapılan polis açıklamasında, A20 karayolunun Overschie mevkiinde meydana gelen kazada bir yayanın muhtemelen intihar girişiminde bulunduğu ve o sırada trafikte olan polis aracının da bu kişiye çarptığı belirtildi. 

Polise göre, kazada hayatını kaybeden kişi, polis arabası çarpmadan önce üst geçitten atladı. Açıklamada ölen kişi hakkında bir detay verilmedi.

Yaşanan kaza sonrasında, Hoek van Holland istikametindeki  A20 karayolunun Terbregseplein ile Kleinpolderplein kavşakları arasında kalan bölümü sabah saatlerinde bir müddet trafiğe kapalı kaldı. Yolda yapılan polis incelemesinden sonra tekrar trafiğe açıldı.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.