Polis verilerine göre gece yarısı ilk patlama Oude Noorden’da gerçekleşti, ardından sırasıyla Charlois, Lombardijen, Feijenoord ve IJsselmonde'da patlamalar yaşandı.

Elde edilen bilgiye göre; saat 23.45 civarında Noordplein'de bir apartman girişinde bir patlama gerçekleşti. Patlamada girişteki posta kutuları zarar gördü. Bundan iki saat sonra Charloisse Kerksingel çevresindeki mahalle sakinleri yüksek bir sesle korkulu anlar yaşadı. Polise göre bu patlamada bir apartman girişi tahrip oldu, bazı pencereler kırıldı. Patlamalar sırasında herhangi bir yaralanma olmadı. 

Saat 03.00 civarında üçüncü ve dördüncü patlamalar arka arkaya gerçekleşti. İlkinde Dantestraat'ta bir evde ve ikincisinde ise Pretorialaan'da bir kafede patlama yaşandı. Her iki patlamada da maddi hasar oluştu.

Son patlama saat 03.45 civarında, Koenraad van Zwabenstraat'taki bir evi yakınında gerçekleşti. Patlamanın şiddeti ile evin pencereleri kırıldı, ancak evdeki sakinler zarar görmedi.

Polis gece saatlerinde arka arkaya meydana gelen patlamaları soruştururken, olayları gören veya daha fazla bilgi sahibi olan tanıkların kendileriyle iletişime geçmesi duyurusunda bulundu.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş