Polis Perşembe günü öğleden sonra Rotterdam-Feijenoord'daki Slaghekstraat'ta bir evde ölü bir adam buldu. Adamın bir yıldan uzun bir süre önce öldüğü ve bu zamana kadar hiç fark edilmediği belirtiliyor.

Rijnmond gazetesinin haberine göre, yardım kuruluşlarının uzun zamandır adamdan haber alamadığı için polise ihbarda bulundu, bunun üzerine eve gelen polis ekipleri evin arka penceresinden, kanepede cansız yatan adamı görerek içeri girdi. Polise göre adam çürümeye yüz tutmuş durumdaydı.

Eve giren polis memurları içerde Kasım 2022'den kalma postalar ve çok sayıda eski gazete bulunduğunu belirtti. Gazetenin bir muhabiri ise evin içinin darmadağın bir halde olduğunu, yerde boş su şişeleri ve masanın üzerinde de ilaç kutularının olduğunu aktardı.

Bir polis sözcüsü basına yaptığı açıklamada adamın bir suça kurban gittiğine dair hiçbir delil olmadığını belirtti ve “Doğal bir ölüm olduğunu varsayıyoruz.” dedi.

Rijnmond gazetesine açıklama yapan bir mahalle sakini kadın adamı sadece yanından geçerken birkaç kez gördüğünü ifade etti ve "Bazen 'merhaba' derdi. Başka kimseyle konuşmazdı, bu adamın başkalarıyla hiçbir teması yoktu. Evde bu kadar uzun süre ölü kalmasını üzücü buluyorum.” İfadesini kullandı.

Bir başka kadın ise geçen yaz ölen adamın evinin bulunduğu yönden gelen güçlü bir koku aldığını, durumu yetkililere bildirdiğini ama bu konuda hiçbir şey yapılmadığını söyledi ve bir müddet sonra kokunun kaybolduğunu belirtti.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş