Kaza Çarşamba sabahı saat 6.30 civarında, A20 karayolu Rotterdam Terbregseplein kavşağı yakınlarında bir kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Kazaya çok sayıda araç karıştı. 

Rijkswaterstaat ilk açıklamasında yola ters yönden giren bir aracın kazaya neden olduğunu açıkladı ancak daha sonra bu bilginin doğru olmadığı belirtildi.

Kazaya neden olan çarpışmadaki otomobil karşı yola savruldu. Bu sırada diğper yönden gelen araçlarla tekrar çarpıştı. 

Otomobil sürücüsü aracının içinde sıkışıp kaldı. Rijnmond gazetesine göre, acil servis ekiplerince araçtan çıkarılan sürücü hastaneye kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu belirtildi.

ANWB'ye göre Rotterdam çevresinde trafik çok yoğun ve muhtemelen bir süre daha böyle devam edecek. Gouda'dan Hoek van Holland'a doğru giden A20 yolu Rotterdam-Crooswijk mevki trafiğe kapatıldı. Rijkswaterstaat A20'de oluşan trafik yoğunluğunun uzun süreceği uyarısı yaptı

ANWB'nin bildirdiğine göre, A16'dan itibaren trafik batıya doğru ilerleyemiyor. A16 ve A20 üzerindeki trafik sıkışıklığı sabah saatlerinden itibaren hızla arttı.

©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Rijkswaterstaat

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş