Maas Podium Rotterdam tarafından 2 ve 7 Ocak tarihleri arasında düzenlenen "Pleuterfestival" tiyatro şenliğinde bu yıl ilk kez iki Türk grubu da yer alacak. Çocuklar için özel eserler, aktiviteler ve her gün taze hazırlanan kahvaltı, öğle yemeği ve minik atıştırmalıklar sunulacak olan festivalde 2 ve 3 Ocak tarihlerinde özel konuk olarak Niloya da çocuklarla birlikte olacak.

Festivalde ilk kez Türkçe gösteriler yer alıyor
Programda ilk defa iki Türk gösterisi: Bully Bully (3+) ve Tavşan Aranıyor (3+) yer almakta. İstanbul Atta Festivali ve Maas Podium Rotterdam'ın ortak olarak düzenlediği gösteriler, 2 ve 3 Ocak tarihlerinde Rotterdam'da ilk kez seyircisiyle buluşacak.

Türkiye'den gelen oyuncuların sergileyeceği oyunlar eğlenceli olmakla kalmayacak, aynı zamanda çocukların gelişimine de katkı sağlayacak.

Bully Bully

bully-bully-20630_Turks (1)

Bully Bully, iki dünya liderinin kültür çatışmasını ve ardından gelişen güzel bir dostluğu konu alıyor. Günümüz toplumunda çocuklar farklı kültürler ve dinlerle yüzleşiyor. Oyun “Çocuklarımız farklı olmalarına rağmen birbirleriyle nasıl geçinebilir?” teması üzerine şekilleniyor. 

Tavşan Aranıyor

Gezocht Konijn

Avrupa'da 500'den fazla kez sahnelenen ve son derece eğlenceli "Tavşan Aranıyor" ise üç polisten kaçan yaramaz bir tavşanın heyecan dolu hikayesini anlatıyor. Hareketli ve oldukça eğlenceli olan bu oyun, şehrin minyatür bir şekilde gösterilmesiyle miniklerimizi sanatla güzel bir şekilde tanıştıracak.

Festival Programı
Festival tarihi: 2 – 7 Ocak 2024
Saat: 09.00 – 17.00 arası
Türk gösterileri: 2 ve 3 Ocak, Niloya ile birlikte!
Gösteri biletleri €3,50'den başlıyor. 
Yaş grubu: 3+
Adres: St. Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam

Program ve biletler için Maas'in web sitesini ziyaret ediniz:

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.