Singapur Havayolları tarafından yapılan açıklamada Londra'dan Singapur'a giden bir çağın şiddetli türbülansa girdiği, en az bir kişinin hayatını kaybettiği ve onlarca kişinin yaralandığı belirtildi. Uçuş sırasında yaşanan türbülans, yolcuların büyük bir kısmında panik yarattı ve kabin içindeki birçok eşya yerinden fırladı.

Havayolu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Heathrow'dan kalkan SQ321 sefer sayılı uçağının Bangkok'a yönlendirildiğini ve yerel saatle 15:45'te Suvarnabhumi Havalimanı'na indiğini duyurdu.

Bulgaristan'da Başlatılan Dezenfekte Ücreti, Türk Yetkililerin Müdahalesi ile Durduruldu Bulgaristan'da Başlatılan Dezenfekte Ücreti, Türk Yetkililerin Müdahalesi ile Durduruldu

Açıklamada "Singapur Havayolları, merhumun ailesine en derin taziyelerini sunmaktadır" ifadesine yer verildi.

Elde edilen bilgilere göre olay, uçak Singapur'a yaklaşırken meydana geldi. Türbülansın şiddetiyle uçaktaki yolcular ve mürettebat büyük bir sarsıntı yaşadı. Yaşanan sarsında yolcularda büyük bir paniğe neden oldu. Bazı kişilerin ağır yaralandığı uçak Suvarnabhumi Havalimanı'na iniş yaptığında sağlık ekiplerinin alanda yaralılara müdahale ettiği belirtildi.

Boeing 777-300ER tipi uçakta toplam 211 yolcu ve 18 mürettebatın bulunduğu bilgisi paylaşıldı.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş